Nieuws

 • Nieuw dansfestival in Haarlem
  Nieuw dansfestival in Haarlem. De twee programmeurs van het festival, Laura Marcus en Marjorie Boston, zetten Haarlem als dansstad op de kaart. En wij zijn er bij!
 • Haarlems Dagblad interview Haya Maëla over Dansdagen
  Lees hier het interview uit Haarlems Dagblad met artistiek leider Haya Maëla over de twee producties tijdens het allereerste festival Dansdagen Haarlem. Dansers van Danshuis Haarlem openen het festival op 12 april en Dansgroep Haarlem verzorgt de slotvoorstelling ‘Wild’ op 14 april in de Schuur.
 • Dansgroep Haarlem onderdeel eerste Dansdagen Haarlem
  Foto WILD (Rutger Vos) Dit seizoen organiseren theater de Schuur en de Stadsschouwburg Haarlem voor het eerst de Haarlemse Dansdagen van 12-14 april. Wij zijn vereerd dat we onderdeel zijn van dit diverse en spannende programma. Samen met LAVA Collective van Patricia van Deutekom sluiten we het festival op zondag 14 april af met de double bill… Lees meer: Dansgroep Haarlem onderdeel eerste Dansdagen Haarlem
 • IBU was groot succes
  Het tweeluik IBU, met voorstellingen rond en onder de eeuwenoude treurbeuk in het centrum van Haarlem en in theater De Schuur, was een groot succes. Alle voorstellingen waren uitverkocht. De reacties van het publiek waren lovend.
 • Artistiek leider Maëla ontvangt subsidie
  De gemeente Haarlem heeft een positief advies gegeven voor de projectplannen van artistiek leider Haya Maëla. I.h.k.v. deze Programmasubsidie Cultuurplan 2022-2024 (voor cultuurmakers), zal Stichting Danskunst Haarlem voor Maëla de komende 2,5 jaar een substantieel bedrag ontvangen. Dat betekent dat de projecten met Dansgroep Haarlem en voor de dansers van DansVooropleiding Haarlem gerealiseerd kunnen worden!… Lees meer: Artistiek leider Maëla ontvangt subsidie