Haya Maëla

Artistiek leider Maëla ontvangt subsidie

De gemeente Haarlem heeft een positief advies gegeven voor de projectplannen van artistiek leider Haya Maëla. I.h.k.v. deze Programmasubsidie Cultuurplan 2022-2024 (voor cultuurmakers), zal Stichting Danskunst Haarlem voor Maëla de komende 2,5 jaar een substantieel bedrag ontvangen.

Dat betekent dat de projecten met Dansgroep Haarlem en voor de dansers van DansVooropleiding Haarlem gerealiseerd kunnen worden!

Maëla: “Ik voel me vereerd en gewaardeerd. Na jaren van kleinere projectsubsidies, kan ik met deze ondersteuning nog meer kwaliteit gaan leveren en kunnen we onze organisatie verder gaan professionaliseren. We hebben in korte tijd de aanvraag moeten schrijven en samen met Anet Cronheim van het bestuur en Jolanda Keurentjes, fondsenwerver, is het ons gelukt om een mooi plan te omschrijven. Ik ga de komende jaren met veel enthousiasme aan de slag om prachtige projecten te realiseren!”

Het eerste project zal IBU zijn (Indonesisch voor ‘moeder’), nadat Maëla 5 jaar geleden AYAH (Indonesisch voor ‘vader’) heeft gemaakt.

Eind november zal deel 1 van dat project in première gaan.

IBU